Menü

Kore DiziJapon DiziKendi KalemimdenKitap Yorumu Melankolik Masallar Mim Kore FilmJapon FilmKendi SesimdenAnime Günlük Mevzular Johnny Deep

Translate

10 Nisan 2016 Pazar

LİAR GAME



Daha önce Japon versiyonunu izleyip sonunu getirememiştim ama bu diziyi severek izledim. (Oysaki çoğu kişi Japon versiyonunu daha çok sevmiş.) 

Öncelikle karakterler çok güzeldi, dizinin kurgulanışı da çok ilgi çekiciydi. Özellikle Kang Do Young'un mimikleri harikaydı, süper bir seçim olmuş.

Ben Woo Jin ve Do Young'un arasındaki çekişmeyi L ve Kira'ya benzettim. Death Note çok severek izlediğim bir animeydi Liar Game'i de çok sevdim.



Nam Da Jung, babası borçları yüzünden sırra kadem basınca onun borçlarıyla yüzleşmek zorunda kalmış aptallık derecesinde dürüst ve saf bir kızdır.

Ancak bir gün işe yetişmek için acele ettiği sırada yaşlı bir kadına yardım etmesi, onu hayatını değiştirecek oyunun içine sürükler.

O artık finalinde 10 milyar won kazanabileceği zorlu bir yarışmanın içindedir. ilk başta 40 kişinin bulunduğu yarışmada her birine verilen 500.000 won kişi sayısı azaldıkça katlanacaktır. Ancak parayı koruyup rakipleri elemek, keskin bir zeka ve inandırıcı yalanlarla diğerlerini kandırmaya bağlıdır.


Dürüstlük timsali kızımızın bunu tel başına yapabilmesi mümkün görünmediğinden hapisten yeni çıkan, psikoloji profesörü Cha Woo Jin'den yardım alır.


Gittikçe güçleşen turlarda rakipleri elemek zorlaşırken yarışmaya bir de yapımcı Kang Do Young dahil olunca işler iyice karışır.

Çünkü Kang Do Young, geçmişten gelen büyük bir kinle hareket etmektedir. Nam Da Jung, Kang Do Young ve Cha Woo Jin... bu üçlü tesadüfen bir araya gelmemiştir, hepsi Kang Do Young'un planının bir parçasıdır.


Peki bu yarışmanın sırrı nedir?

Onu da izleyin de görün diyorum. ^_^

Çok beğendiğimi yinelemek istiyorum. Romantik dizilerden sıkılan biraz ara vermek isteyenlere süper bir alternatif. 

Puanım:



İyi seyirler....



12 yorum:

  1. Valla çok ilginçmiş..yarışma özellikle..:) sanırım sonunda kız kazanacak:) o kazansın yaa...:)teşekkürler Dreamellacım...

    YanıtlaSil
  2. İzleyecek ne çok dizi var :)

    YanıtlaSil
  3. Tatlı kızım.Sana bir selam demek için uğradım.Keşke merakım olsaydı dizilere:(Anlatımını okudum, ama en çok sana sevgilerimi bırakmak için geldim.İyi akşamlar ve güzel günler dileklerimle canım.Ece ablan.

    YanıtlaSil
  4. Çok ilgi çekici geldi :) Buna bakacağım Dream, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. Begenerek heyecanla izledigim dizilerden biridir.cok da guzel anlatmissin^^

    YanıtlaSil
  6. Çoğu kez bloglarda gördüm ama bir türlü başlamadım başladım bir ara artık :)
    Uzun zamandır yoktun
    iyi misin ?
    Nasılsın ?
    Sana selam vermek için uğradım
    Umarım iyisindir :)

    YanıtlaSil
  7. bir gün oturup bakıcam bu dizlere merek ettim iyice sen anlattıkça :) güzel anlattığın için :)

    YanıtlaSil
  8. Başlıyorum!! teşekkürler :D

    YanıtlaSil
  9. Ben bunun mangasını okuyordum, çok da severek okuyordum, unutmuşum! Sayende hatırlamış oldum:) Bitirdikten sonra dizilerine de bir göz atarım. Çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  10. Death Note'a benzerliğinden dolayı izlenebilir bence :D Ama önce mangalarını bitireyim, 5'deyim :D

    YanıtlaSil
  11. Dreamland Neredesinnn canımm kayıppp oldunnnn mimledim seni ki nirdesin :))

    YanıtlaSil
  12. Dream nerelerdesin, yoksun hiç:(

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tasarım : Merve Canbaz