Menü

Kore DiziJapon DiziKendi KalemimdenKitap Yorumu Melankolik Masallar Mim Kore FilmJapon FilmKendi SesimdenAnime Günlük Mevzular Johnny Deep

Translate

29 Ağustos 2015 Cumartesi

YOU ARE MY PET ---너는 펫


Eğlenceli bir film You're my Pet... 
Konusu bakımından ilgi çekici zaten bir de baş rolde JGS olunca...

Jang Geun Suk'u ilk kez You are Beautiful'da izlemiştim ve bu adam yakışıklı değil sevimli bir şey demiştim kendime. Bir şey... bir şey.. ama ne? 

Sonunda bu film sayesinde öğrendim o bir şeyin ne olduğunu :) 

Filmimize geçecek olursak...

Bir moda dergisinde editör olarak çalışan kızımız, güzel ve başarılı olmasına rağmen erkeklerle ilişkilerinde mutlu olamamıştır.

Bir gün Eun Yi'nin kardeşi, evinden atılan dansçı arkadaşı In Ho'yu kiracı olarak alır fakat bundan Eun Yi'nin haberi yoktur. 



Öğrendiğinde ise, In Ho'nun evde kalmasını bir şartla kabul eder: In Ho onun köpeği gibi davranacaktır. Bu şekilde söylediğinde In Ho'nun pes edip gideceğini düşünür ama In Ho teklifi kabul eder.

Ve bundan sonra In Ho... olur Momo ^_^

Eun Yi ona tıpkı bir köpek gibi davranır. Onu yıkar, doyurur, gezdirir... :)




Bu sırada kızımızın ezelden hoşlandığı yakışıklı Sunbaesi de hislerini açınca Eun Yi arada kalır ve Momo'yu da biraz ihmal eder.


Momo'nun intikamı hehe
Sumbae Momo'nun köpek değil de bir erkek olduğunu anladığında ise aralarında küçük bir tartışma yaşanır.



Bunun üzerinde Momo, Eun Yi'ye duygularını açıp Eun Yi tarafından itilince, evden ayrılır ve yurt dışından gelen teklifi değerlendirir.

Peki sonunda karşılaşırlar mı? Eun Yi kimi seçer?

İzleyin görün bakalım ne oluyormuş :)

Puanım:






2 yorum:

  1. Bu filmi izlemiştim ancak çok yüzeyseldi .J draması varmış hem de jun matsumato oynuyormuş o daha güzel diyorlar bi ara onu izliyeceğim.Ama bu dizide güzeldi ... Kötü değil di dizisini yapsaydılar daha iyi olurdu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Japon versiyonunu ben de izlemedim bunu da zaten Geun Suk için izlemiştim :) Çok güzel olmuş diyemesem de genel olarak beğenmiştim ben. Dediğin versiyonu izleyeyim bakayım nasılmış. Teşekkürler :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tasarım : Merve Canbaz