Menü

Kore DiziJapon DiziKendi KalemimdenKitap Yorumu Melankolik Masallar Mim Kore FilmJapon FilmKendi SesimdenAnime Günlük Mevzular Johnny Deep

Translate

12 Eylül 2015 Cumartesi

DROP - Doroppu


Çeteler Savaşı :)

Bol bol kavga ve araya serpiştirilmiş komik diyaloglardan oluşan film, arkadaşlık bağlarını ve bu dönemdeki çocukların tercihlerinin hayatlarını nasıl etkilediğini anlatıyor.

İzlenir mi? eh işte...

Hiro'nun sarı saçlarıyla nasıl göründüğünü merak ediyorsanız ya da Narimiya'nın joker gülüşünü özlediyseniz neden olmasın :)


Özel bir okulda okuyan Shinanogawa Hiroshi, bir mangadan etkilenip serseri olmak için devlet okuluna gider.



Daha ilk günden, okulun çete liderli Tatsuya tarafından bir güzel dövülür. Ancak pes etmemesi yüzünden liderin ilgisini çeker ve arkadaş olurlar.



--------------------SPOİL-------------------

Bu arada sürekli kavga ederler, kendi okullarından ya da dışarıdan çetelerle... Bu kavgalar sayesinde de yeni arkadaşlar edinip, eskilerini pekiştirirler.

Hiroshi, liderin kız arkadaşı Miyaki'den hoşlanır. Lider, bunu umursamayınca kıza duygularını açar ancak reddedilir.

Bu haylaz grup bir şekilde mezun olur. Tüm film boyunca bir kez de okulda görmedik kendilerini, büyük başarı :) (ben önce yanlış okuduğumu sandım ama bunlar ortaokulda okuyorlarmış ^_^)



Hiroshi, liseye gittiğinde artık bu kavgaların son bulacağını düşünür ancak serseriler peşini bırakmaz ve kendini yine kavganın içinde bulur. 

Bu tek kavgadan dolayı okuldan da atılır.

Ablasının sevgilisi Hideshi, iş yerinde inşaattan düşüp ölünce, Hiroshi kendini gerçekten toparlamak ister ve oradan ayrılır.

Film özetle budur...

İyi seyirler.

Puanım:





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tasarım : Merve Canbaz