Menü

Kore DiziJapon DiziKendi KalemimdenKitap Yorumu Melankolik Masallar Mim Kore FilmJapon FilmKendi SesimdenAnime Günlük Mevzular Johnny Deep

Translate

11 Ağustos 2015 Salı

THE GREATEST LOVE- En Güzel Aşk


Aslında bir diziyi izlemeye başlamam için önce gözüme hitap etmesi gerekiyor :) Ama bu artıyla başlamasa da sonunda iyi ki izlemişim dediğim diziler de çıkmıyor değil . İşte bunlardan biri: The Greatest Love.


Gu Ae Jung



Ae Jung, 10 yıl önce çok popüler olan "Treasure Girls" adlı grubun dağılmasından sorumlu tutur ve herkes tarafından nefret edilen biri haline gelir.

Zavallı Ae Jung, yapabileceği başka bir iş olmadığından ve evin geçimini sağladığından show dünyasından ayrılamaz, kendini daha da küçük düşürse de her türlü programa katılır.



Dok Go Jin


Tam bir çatlak olan Go Jin ise çok popüler bir oyuncudur ve tabi yine aynı sebeple burnu 100 karış havadadır. Yaptıklarıyla böbürlenmeyi ve başkalarını küçük görmeyi sever. 10 yıl önce bir kalp ameliyatı geçirmiştir ve bu yüzden sürekli bileğinde kalp ritmini gösteren bir saat taşır. 

Kang Se Ri

Se Ri, Go Jin'in sahte sevgilisidir, çok önce ayrılmalarına rağmen bazı engeller yüzünden bunu bir türlü açıklayamazlar. Se Ri aynı zamanda Teasure Girls'ün bir üyesidir. 

Sizi yalancılarrrrr :)
Dizideki bazı detaylardan ünlüler dünyasının sahte yüzünü de anlıyoruz böylece...



Go Jin ve Ae Jung'un yolu ilk olarak bir benzin istasyonunda kesişir. Go Jin'in minibüsünü gören insanlar hangi ünlüye ait olduğunu merak ederler, Ae Jung'da önüne geçip poz verir. Go Jin ise Ae Jung'a çok kötü davranır hatta arabadaki çöpleri atması için ona verirken üstünü kirletir. Ae Jung onun kim olduğunu anlamadan Go Jin basar gider, kızçe elinde Go Jin'in imzasıyla kalakalır.


İkinci karşılaşmalarıysa bir fular krizine dönüşecektir. Sınırlı sayıdaki fulardan Ae Jung'un da taktığını gören Go Jin sinrlenir ve Ae Jung'un fularını kirletir bir de üstüne imza atar böylece Ae Jung minibüs canavarının Go Jin olduğunu anlar. 

Kendi fularıyla Go Jin'inkini değiştirmek için odasına gittiğinde ise bilmemesi gerek bir şey öğrenir. Go Jin, filminde oynamak istediği bir yönetmene pahalı bir şarap hediye etmiştir.



Ae Jung, bu bilgiyi kullanarak Go Jin'in bir yarışma da kendine yardım etmesini sağlar ama yarışma heyecanıyla bunu herkese söylemiş olur hehe
Tipine bak ya haha :D
Bunun üzerine Go Jin çok sinirlenir ve Ae Jung'un arabasına çarpar ama basına tam tersi olmuş gibi gösterilir yani yine Ae Jung suçlanır...



Sonunda Go Jin az da olsa insafa gelir ve Ae Jung'un bu olaydan sıyrılmasına yardım eder.

Bu sırada Se Ri, Couple Making adlı bir izdivaç programına başlar. Programda ünlü olmayan bir erkek idealindeki eşi seçecektir. Se Ri, daha fazla rezil olması için- çünkü ilk bölümde elenecektir.-  Ae Jung'un da programda yer almasını ister.

Yoon Pil Joo


Şu gülüşün güzelliğine :)
Yarışmacı olması istenen mükemmel erkekse bir doktor olan Yoon Pil Joo'dur. Önce programa girmeyi kabul etmese de Ae Jung'un olduğunu öğrenince fikri değişir, fakat işler Se Ri'nin istediği gibi gitmez çünkü Pil Joo, Ae Jung'dan etkilenmiştir.

Se Ra, Ae Jung'u tuzağa düşürmeye çalışırken kendi aşkın ağına düşer ve Yoon Pil'den etkilenir fakat Pil, ona karşılık vermez.

Dok Go Jin ve Ae Jung önceleri kedi köpek gibi olsalar da sonradan yakınlaşmaya başlarlar. Gerçi Go Jin anlayana kadar baya uğraşır :p ama sonunda kızçeyi sevdiğine ikna olur.

Ve onu etkilemeye çalışır.

Onun için şarkı söyler :)



Cool davranır...

Çiçek açar :p
İtiraf eder...



Geri alır...



Kızçe cesaret bulup itiraf edince bu sefer de Go Jin reddeder ve kızçe yerine bir patatesle başbaşa kalır...



Tabi bu gelgitler içinde kızımızın da aklı karışır. 



Bir yanda çatlak Go Jin diğer yanda yumuşak kalpli Yoon Pil... Ama kalp çoğu zaman zor sever :p Önce biraz bocalayıp Go Jin'i kıskançlıklara sürüklese de...



sonunda asıl sevdiğinin Go Jin olduğunu anlar...




Bu sırada Go Jin'in kalbinde sorun oluşmaya başlar ve yeniden ameliyat olması gerekir fakat başarı şansı sadece %10'dur. 


Bu yüzden Ae Jung'a iyi bir gelecek bırakmak ve onun imajını iyileştirmek için elinden geleni yapar. Ae Jung'un tüm skandallarını kendini öne çıkarıp örter.

Ama sonunda ameliyat olur ve sapa sağlam geri döner. Her şeye rağmen, Ae Jung'la evlenir mutlu bir yaşam süreler... Filmin sonunda bebeleriyle el bile sallarlar :D



Çok çok güzel bir diziydi izlemenizi tavsiye ediyorum. Daha söz etmediğim bir sürü detay var aslında ama onuda izleyip görün artık.

Her ne kadar ilk bakışta Dok Go Jin itici gelse de sonunda sevimli bir geliyor insana :D

Puanım;


İyi seyirlerrr :)
















12 yorum:

  1. Evet severek izlediğim bir dizidir .Bu diziyi izlemek sizin için bir onurdur .dizi bu sözle bitmişti genelde hep 2. Adamları tutarken ilk defa bu dizide 1. Adamı tutmuştur hatta bu diziden sonra 1. Adam sendromuna yakalandım ya. Güzel bir yazı olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğendiğine sevindim. Bu dizi benim de Cha Seung Won manyağı olmamı sağladı :) Çok severek izlemiştim ben de.

      Sil
  2. Sana cevap olarak yazdığım yorumu girişte görünce şok oldum resmen *_*

    YanıtlaSil
  3. Söylediğini anlayamadım canım girişte yorum yok ki? yine de teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yanlış anlattım galiba.Şöyle ki bana yaptığın bir yoruma cevap atmıştım.Giriş bölümünde buna benzer yazdığını görünce şok oldum benzeşiyoruz diye.Bunun agustos ayındaki yazın olduğunu bilemedim yeni zannettim ben ondan yukardaki yorumu yaptım.inşaallah anlatabildim;)

      Sil
    2. anlamamistim ama simdi oldu yanlış anlaşılma oldu demek sorun değil :)

      Sil
  4. bugün baktık buna yeğenle , beraber ne izleriz diye , oh my venüs'ün yeni bölümü gelene kadar başka bir şeylere de takılırız diye :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben çok sevdim çok şirin gerçekten umarım siz de seversiniz. Oh My Venüs'e ben daha başlamadım, böyle beklemek zor geliyor çünkü.

      Sil
  5. Oh oh oh coşmuşta coşmuş Dream! Bak sen! hep J.D çakması yüzünden dimi hahahaha
    İzlemedim bu adamı görünce ben, fotodan itici gelmişti, o bıyıklı hallere alışkın değilim ki Kore erkeklerinde :)
    Bir izlesem mi acep, iştahım arttı :) Lakin Jang Hyuk J.D'ye daha yakın asıl, bana ne hıııh :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hehe evet hep onun yüzünden ) aslında ilk bana da çok itici geldi ama izledikçe acayip bir şey oluyor insana :D hele sonra diğer dizi filmlerini izleyince (mesela atena gibi) iyice fanı olup çıktım :D ben kıllı diye sevdim sanırım bunu hahahaha

      Sil
  6. Baş rol qadının bütün dramalarını sevirəm halbuki dediyin kimi ilk baxışdan dramaları bəyənmərəm deyə düşünürdüm başlayanda :)) Bu arada blogunu çox bəyəndim artıq takipçinəm :). öz bloquma da gözləyirəm ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi ki gelirim sen de hoş geldin. Bu arada resmini çok çok beğendim ben de Kim Hyun Joong hayranıyım :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tasarım : Merve Canbaz