Menü

Kore DiziJapon DiziKendi KalemimdenKitap Yorumu Melankolik Masallar Mim Kore FilmJapon FilmKendi SesimdenAnime Günlük Mevzular Johnny Deep

Translate

25 Kasım 2015 Çarşamba

DÜNYA'NIN 8. HARİKASI --JOHNNY DEPP--



Geçen gün bilmem kaçıncı kez ağzım kulaklarımda Kaptan Jack Sparrow'u izlerken, bu büyük takıntımdan hiç bahsetmediğim geldi aklıma.

Bunu nasıl es geçtim gerçekten bilemiyorum çünkü ben büyük, büyük, büyük bir Johnny Depp hayranıyım. Öyle ki son birkaç filmi hariç hepsi arşivimdedir. 

Daha minicik minicikken, yeteneğiyle karlar yağdıran Edward Scissorhands'e hayran olup çook sonraları onun aslında bembeyaz bir yüz ve makas ellerden oluşan bir ucube yerine insanı mıknatıs misali kendine çeken bir taş olduğunu öğrendiğimde, fark etmeden onun bir numaralı manyağı olmuştum bile :)

Öyleyse her seferinde istemsizce takılıp, ağzımın suları akarak izlediğim Johnny'i benim gözümden görün bir de ^_^

Önemli Not:  Son derece taraflı bir yazıdır.


Ve Tanrı erkeği yarattı...
1. O bir... ikizler erkeği!

Şu ikizler erkeklerine olan takıntımdan daha önce bahsetmiştim. (Kim Hyun Joong, Cha Seung Won, ilk aşkım, ikinci aşkım, lisede peşinden ayrılmadığım matematik öğretmenim...) Bırakın uleyn yakamı!

İşte bir ikizler erkeğiyle daha karşınızdayım... Tipik tuhaf ve dengesiz bir ikizler erkegiyle...





Garson Betty Sue ve mühendis John'un mükemmel eseri, bundan tam 52 yıl önce (9 Haziran 1963) Knetucky'de dünyaya geldi.

Minik John Christoper Depp...

Üç kardeşin en küçüğü ve 1/3 oranında Kızılderili olarak hem de.

2. O bir... müzisyen!



Okulla arası pek iyi olmayan Depp, 12 yaşlarında annesinin aldığı gitarla müziğe başlar ve lise döneminde ise "Okuyup da ne olacakmış? Ben rockçı olacağım. Yea!!" nidalarıyla okulu bırakır. 

Tabi üç kuruşa beş köfte olmayacağını anlaması uzun sürmeyecektir.

The Kids, adlı grupta çalarken grubun vokalistinin kız kardeşine aşık olup daha 20 yaşındayken evlenir. Birkaç yıl sonra boşandıklarında ise Six Gun Methot adını alan grup da dağılır. 



Ancak Jhonny müzikle bağını kesmez, oynadığı bazı filmlerin saundtracklerinde de yer alır. (Çikolata filminde olduğu gibi) Ve hala zaman zaman P adlı grubuyla -Los Angeles'daki The Wiper Room adlı kendine ait olan küçük barda- çalar.

Kariyerine müzisyen olarak başlasa da, kaderinde ünlü bir aktör olmak yatan Johnny, o günleri şöyle anlatır:

"Bir gün bir oyuncu arkadaşımla yürürken, bir başvuru formu doldurdum. Müzikten pek para kazanamıyordum çünkü. Kiramı ödemek, sigara falan almak için para lazımdı. Yürürken arkadaşım birden durup bana baktı. -Ne düşünüyorum biliyor musun? Bence sen bir aktörsün ama bunun farkında değilsin. Menajerimle tanışmalısın.- dedi."


3. O bir... Oscar'sız aktör! 

Anti-Hollywood olduğu için asla Oscar Ödülü alamayacağına kesin gözüyle baktığım ve kendisi de bilmem kaç defa Oscar'ın önemli olmadığını söyleyip Sean Penn'i ayakta alkışlasa da, içten içe hüzünlendiği yüzünden okunan Allah sahibine bağışlasın diyemeyeceğim zât.

İnsanın baktıkça bakası gelen, "Boyuna, posuna, endamına kurban!", "Sen insan mısın be!" , "Allah neler yaratıyor!", "" bla bla diye gittikçe çirkinleşen(!) cümleleri ardına sıralatan insan üstü varlık. (ne övdüm ama... da... hak etmiyor mu yani?)



İşte bu kelimelerin kifayetsiz kaldığı melek görünüşlü şeytan, 1984 yılında bir korku klasiği olan Elm Sokağı Kabusu'yla ekranlara ilk kez gülümser ve 1987'de 21 Jupm Street (21.Cadde) dizisiyle de ilgiyi üzerine çekmeyi iyi başarır.

İlgiyi çekmese şaşardım zaten.



1990'larda Tim Burton ile tanışması ise ileride atacağı sağlam adımların habercisi olur adeta. Johnny Tim'e karşı duygularını şöyle açıklar:

"Tim ne zaman benimle çalışmak isterse, orada olurum. Bana yapmak istediği her şeyi yapmasına müsaade ederim. (bu kulağa biraz hımmm... fena geliyor gibi) Ona o kadar güveniyorum ki. Kendimi sadece onun ellerine bırakıyorum. Bazen bana işkence ettiği bile oluyor ama her seferinde işe yarıyor."

 Johnny'nin Burton'un ellerinde şekilden şekle girdiği filmler; Makas Eller (1990), Ed Wood(1994), Hayalet Süvari (1999), Charlie'nin Çikolata Fabrikası(2005), Ölü Gelin (2005), Sweeney Todd(2007), Alice Harikalar Diyarında (2010), Karanlık Gölgeler (2012)



Ancak benim Johnny Depp deyince aklıma ilk gelen film, 1993 yılında Bosnalı yönetmen Emir Kusturica'nın yönettiği ve Goran Bregovic'in The Deathcar (kesinlikle ve kesinlikle dinlemenizi öneririm tabi önce filmi izleyin.) şarkısıyla bütünleşen "Arizona Dream" tabi ki.

Arizona Dream'in yeri gönlümde farklı olsa da, aslında tüm filmlerini seviyorum. Daha sonra tek tek inceleyeceğim hepsini ama birkaçını yazalım bakalım.

Don Juan DeMarco (1994)... Ne film ama, insan bir role bu kadar mı uyar ^_^



Al Pacino ile baş rollerini paylaştığı Köstebek (1997), korku-gerilim türündeki Dokuzuncu Kapı (1999), tabi ki Çikolata (2000), James Barrie rolünü oynadığı Düşler Ülkesi(2005) ve Kaptal Jack Sparrow...

Ve komedide de iyi olduğunu kanıtladığı Benny and Joon(1993)... 



ve Death Man(1995) ve Sulu Göz (1990) ve Bir Erkeğin Göz Yaşları(2000) ve Halk Düşmanları (2009) ve Transcendence (2014) ve daha niceleri. 



Her bir filmde, yeni karakterler oluşturup, tekrara düşmeden izleyiciyi ekrana kilitlemeyi bilmiş Johnny Depp. 


Ve bunu yaparken o kadar kendinden emin ki, Jack Sparrow'u senaryodakinden bambaşka bir karaktere çevirip,"tutmaz bu, filmi mahvedecek"söylemlerine aldırmaksızın oynayıp, hasılatla dediğini kanıtlayacak kadar hem de...

4. O bir... çapkın!

Yakışıklılığının hakkını veren bir hayat süren Johnny'nin sevgili listesi de tahmin olunacağı gibi kabarık. 



20'li yaşlarda evlenen ve karısı sayesinde Nicholas Cage ile tanışıp Elm Sokağı Kabusu'nda oynama olanağı bulan Johnny, şöhretin kokusunu alınca hatuna sadece 2 sene daha dayanabilmiş :D



"Kerouac, Ginsberg ve Beat kuşağının diğer bütün piçleri! Size teşekkür ederim, gençliğimi mahvettiniz!"
 Johnny Depp

Kate Moss, Vinona Rider gibi birçok ünlü güzelle beraber olan Johnny, her seferinde kendini bir hayli kaptırmış.

"Winona Forever" hatuna tekmeyi basınca olmuş "Wino Forever"
Öyle ki "Sonsuza Kadar Şarap" yazan bir dövmeye bile sahip olmuş. 

Kendini kaptırmış dedim de... kaptıttırmış mı deseydim? (bu nasıl bir kelime oldu böyle?)

Kate Moss'un ayrıldıktan sonra intihara kalkışması, Vinona'nın 2 hafta bir otel odasına kapanıp "Dayanamıyorum uleyn!" nidalarıyla kendini alkole vermesi... Ne menem bir herif olduğunun kanıtıdır herhalde. Nimettendir nimetten!(bkz. Cahit Sıtkı Tarancı-Desem ki)

Ancak özellikle Kate Moss zamanlarındaki sefil hallerini göz önüne alırsak, o ayrık dişli uyuzla tanışmasına şükretmemek elde değildi doğrusu.


Vanesse Paradis...



Hayatının en mükemmel zamanlarını geçirdiği, o da yetmezmiş gibi 2 çocukla ödüllendirdiği tipsiz Vanessa...

Ben beraber olmalarına hayretler ederken, Johnny bir röportajında tanışma anlarını romatizmin dibine vurarak anlatıp beni iyice çatlatmıştır.

"Paris'te bir otele yemeğe gitmiştim. Onu önce arkadan gördüm. Derin sırt dekoltesi olan bir elbise giymişti. Önce, sırtına bakakaldım, sonra ensesine... Sonra birden döndü, gözlerini gördüm ve o anda ona vuruldum."

Tüm bunları okuduğumda kıskançlıkta dudaklarımı kemirmiştim resmen, kalbime pıçaklar (!) battı hatta. Bu nasıl bir aşktı koca 14 yıl paylaştılar beraber. Şanslı pislik :)

Derken...
Bu nasıl komik bir resimdir :) Evet sana kızdım bu da benim intikamım olsun!
İbiş gibi çıkmış resmen haha
Demek ki her aşk bitiyormuş bir zaman sonra, kırkından sonra azanı teneşir paklar derler ya Johnny de üşüttü 50'den sonra onca hatunun yaptıramadığını, bu aptal sarışın yaptırdı ve bastı nikahı Johnny'ye...

Rum Diary setinde tanışıp aşık olmuşlarmışmışmışmış...

Ahh asıl kara gün buymuş meğer, oysa ki ayrık dişle kör topal gideceğini düşünmüştüm. (Kıskançlığım tavan yaptı resmen, sırf bu yüzden Rum Diary'i haaalaaa izlemedim! Lanetli film ilan ediyorum kendisini.)

İşte bu kararı ilk hayal kırıklığım oldu benim de. Ancak vazgeçtim mi sevmekten?

Johnny'den mi? 
???
Sorusu bile komik, cevap bu kadar açıkken...



Açıkçası kendime yonttum durumu ^_^

Osmanlı tarihi misali...

Oluşum döneminde Winona, Sherlyn, Kate falan filan,
Yükselme döneminde ahh Vanessa...
Gerileme de Amber...
Umudum bu dönemin uzunca sürmesi ve çöküşten önce Johnyy'i yakalamak :)

"Amin" deyin ey cemaat ^_^

5. O bir... tuhaf!

İyi bir aktör ve usta çapkın olan Depp aynı zamanda garip huylara da sahip. Mesela böcek, takma bıyık gibi tuhaf şeyler biriktiriyor. Sevdiklerine piranha hediye ediyor.



Farklı dillerde tuhaf cümleler kurmayı, kılıç dövüşünü, resim yapmayı -özellikle fil çizmeyi-, tırnaklarını garip renklere boyamayı çok seviyor.

Lakapları Mr. Stench (pis kokulu) ve Colonel (albay) oteller de Mr. Satan adını kullanıyor. (Albay lakabını anlamasam da Stench'i anlayabiliyorum galiba :D)

Kendini ekranda seyretmeyi sevmiyor, gittiği film galalarında ya film başlamadan kaçıyor ya da kendi sahnelerinde gözlerini kapatıyor. 



Kendisi gibi tuhaf arkadaşlara sahip, Marilyn Manson, Bob Dylan, Marlon Brando, Keith Richards gibi gibi :)

Bir gün iyice sarhoş olduklarında, Marilyn'le Johnny'nin Hollywood Ünlüler Yolu'ndaki yıldızının üzerine işemeye kalktıkları dedikodusuna Marilyn şöyle cevap verir:

"O gün ne işediğimizi, ne de işemediğimizi doğrulayabilirim."

Tüm bu garipliklerine rağmen o hala sıradan hatta sıkıcı biri olduğunu düşüyor.

"Eski kafalı, sıkıcı bir adamım. En büyük isteğim midesi birayla dolmuş halde, evin kapısının önünde oturup bir gölü ya da başka bir şeyi öylece seyreden yaşlı bir adam olmak." Johnny Depp

6. O bir... baba :(



Vanessa dişleğinden, Lilly Rose Melody (1999)  ve Jack John Christopher Depp (2000) adında 2 çocuğu var.

Şanslı veletler!

7. O bir... zengin!



Hem de ne zengin ^_^

Bunca iş güç, sırf adları bile sayfalara sığmayan filmler... Tabi ki yükü tutmuş kendisi, öyle de bir ehli keyf ki... Kendine özel bir adası bile var.

Eee onun olmayacak da benim mi olacak :)

Yakışır!!

8. O bir... tiryaki!



Genç yaşlarından itibaren çeşitli bağımlılıkları yüzünden başı dertten kurtulmamış Johnny'nin.

Uyuşturucu, alkol, sigara... Hatta uyuşturucu yüzünden gözaltına bile alınmış.

Bu beladan çok şükür kurtulsa da alkol ve sigara tam gaz devam ediyor. Sigara onda öyle bir aşk ki yaptığı bir röportajda aynen şöyle diyor:

Soru: Tanışmak için ölüp bittiğin biri var mı?
Johnny: Tanrı. onunla oturup bir sigara tüttürmek için ölüyorum.

9. O bir... dövmekolik!



Sayısız dövmeye sahip Johnny... (30'un üzerinde olduğu kesin ama tam rakamı bilmiyorum) Hepsinin de ayrı anlamları var.

Kızılderili soyuna atıfta bulunan mı ararsın, çocuklarını simgeleyen mi...

Ancak ben sadece ve sadece son yaptırdığından nefret ettim... (Neden acaba???)



Sevgili eşi sarı çiyanın bilmem ne dergisine verdiği pozu koluna çizdirmiş! (Gel de sinir olma şimdi)

Çok üzerinde durmak istemiyorum bu konunun.

Geçtim...

10. O bir... 4 mevsimin adamı!

Kim inkar edebilir ki bunu?

20...



30...


40...




53...



Kesinlikle haklıyım değil mi? Kaç kişinin adına şarkı yapılmıştır ki?

Onun adına yapılan var, daha dinlemediniz mi yoksa?

Amy Anne-Johnny Depp

 "Johnny Depp, you'r deep. I 'd like to watch you when you sleep and smell the tshirt in which you slept, Johnny Depp..."

Benim gözümde Johnny böyle biri işte ^_^

60- 70-80-90...

Nice nice nice yıllar beraber olmak dileğiyle.

Ne de olsa dedesi 102 yaşında öldü, benzer performansı Johnny'den de bekliyorum ben, bu bana bir hayli zaman kazandırcaktır :D

Eh benden bu kadar.

Önemli Not II: Bu kadar uzuuuun bir postu okuyan arkadaşlar varsa tebrik ediyorum, demek ki sizin de az buz Johnnyci değilmişsiniz ^_^

Sizi gidiler siziiii :)



57 yorum:

  1. Kesinlikle ben de Johnny ciyim :) çok keyifli bir yazıydı :) Kendisinin oyunculuğunun hayranıyım :) bahsettiğin filmlerden izlemediklerim var onları izleyeceğim mutlaka :)
    Amber de çok tatlı kız ve şanslı :) ben yakıştırıyorum onları.
    Benim favori filmim Charlie nin Çikolata Fabrikası :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha nice, nice filmleri var aslında ama ben hepsini tek tek incelemeyi düşündüğüm için yazmadım. Sayfalar almayacak. Bana Amber demeeee deme onu banaaa :))) Dersen çok efkarlanıyorum çünkü :D
      Benim favori filmim dediğim gibi Arizona Dream çok çok seviyorum aslında sevmediğim yok. Ölü Adam'ı hatta Lasvegas'ta Korku ve Dehşet'i bile gözümü kırpmadan izlemiştim. :D

      Sil
  2. Birazcık atlaya zıplaya okudum itiraf ediyorum ama konu Johnny Depp olduğu için yorum yazmadan geçemedim :) Filmlerini çok severek izlediğimi ve özellikle Tim Burton'la ortak yapım filmlerine bayıldığımı söylemeliyim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anlayabiliyorum :D Biraz -bir hayli- uzun bir yazı oldu ama kendimi zor frenledim daha da yazacaktım yoksa :) Tim Burton'la olan ortaklığı efsane zaten, katılıyorum.

      Sil
  3. Oooo sonunda Dreammella!.. Alkışlar sana gelsin… Gözüm gönlüm açıldı, ne güzel bir biyografiydi böyle,hatta enfes bir nostalji oldu :)
    Tim Burton filmleri ve dahası yeniden izleyesim geldi, hele ki seçtiğin fotoğraflar, dediğin gibi ve Tanrı erkeği yarattı ben bunu genelde E.I.için söylerim onun üzerine yoktur ama J.D. başka hani :) Aman kıskanma he! :)
    Yaa küçük, tatlı intikamına bayıldım bende bu foto ne böyle demiştim ki senin ‘İbiş’ benzetmeni gördüm :) Aynen cuk oldu ;)
    Kate Moss ne yaa J.D.’nin kadın zevklerine ayar lazım bence ilk eşi iyiymiş ;) Ne varsa ilkler de var ama seni görse son makbul olurdu zaten Dreammella!
    Hee dövme olayı falan iyi kıvırmış, zeki adam vesselam ;)
    Sarışın da fena değilmiş, yaşa göre kıyaslandığında hoş gibi, Rum Diary’i bende es geçmişim bak şimdi! Duraklama dönemi sen ol zaten son durak sana yakışır, Dreammella, sonra da J.D.’ye by by de!
    Yaa şu garip huyları da baya itici değil mi, böcekler, tırnak boyamalar falan… ıyy gıy mıy
    Marilyn manşon ile yapmışlardır o işi ben gözü kapalı kesin derim ;)
    Ehli keyif insanları sevmişimdir hihi, zamanında sigara parası olmayan adamken ada sahibi falan olmak.. Aslında her şeyi yaşamış, tadına da bakmış…. Eski kafalıyım diyor ama neyin kafası bu anlamadım gitti :)
    Beynindeki Tanrı algısı ile sigara tüttürmek hee,,,
    Veee haklısın her dönemin adamı J.D.!
    Eline sağlık canım, keyifle okudum ve dayanamadım yorum yaptım, coştum da coştum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de abarttım baksana sayfalar almadı yaz yaz. Ama ne yapayım J.D. deyince duruyor sular seller :D O ibiş resmini ilk gördüğümde çok gülmüştüm ben de sonra böyle bir yazı yazmayı düşünürken aklıma geldi, hep sevmek olmaz ya azıcık da yerelim değil mi :D
      Ahh ağzından nasıl nasıl bal damlamış beni görse zaten... ne yapar ki hakikaten? sanırım görmezden gelir haha "Oradan bir cisim yaklaşıyor, kaç kaç kaç :p"
      Sarışın iyi ya ciddi iyi yani ondan zaten krizlerdeyim ya ben bu kadar. Vanessa ayrık diş falan diyordum tipe bak tipsiiizz diye geziyordum rahatlıyordum. Buna ne diyeyim ben şimdi?
      Son durak haha çok güldüm ya :)) amin yerinde dedin demi cemaatle birlikte :D
      Kesinlikle ve kesinlikle buna da katılıyorum ki adam görmüş geçirmiş göreceği de bir teneşir kalmış açıkçası :D Yapmadığı kalmamış ama iyi de olmuş ya ne olacak ki her şeyi yap işte, ne kadar zaman var zaten :)
      Marilyn'le kesin yapmıştır ya kesin yani :D
      Ben de çok seviyorum böyle anormal insanları farklı düşünsün, farklı şeyler yapsın, farklı konuşsun. İnişli çıkışlı olsun çoğu kişi sevmez aslında bunu bir öyle bir böyle derler ama dedim ya ben de ikizler burcu sempatisi var.
      1000 kişi içine koy elimle koyduğum gibi bulurum uyuz herifleri :D
      Yaşasın acayip insanlarrr :))

      Beğendiğine sevindim, ben de bir coşum anında yazdım zaten :D

      Sil
    2. Tam elime kahveyi almıştım, postta kahve de nasıl bitti anlamadım :) Bir de baktım ne yorum yazmışım, en uzun yorumumdur galiba :)
      Evet bu ecnebiler her şeyi yaşıyor tadına bakıyor ama sonra hayattan zevk alamıyor intiharla sonuçlanıyor ya, ne acı! Ama J.D. sarışını bulmuş intihar uzaktır herhalde :)

      Sil
    3. Uzak uzak belli o :D Bu olaydan sonra yapmaz herhalde canım öyle bir şey. Gerçi belli de olmaz, dengesiz Johnny bu :) Yapmayacağını umuyorum. Hem canım sarışından sıkılırsa kumralı(ben) denesin biraz da :D
      Bak o zaman nasıl geliyor yaşama sevinci yeniden ^_^

      Sil
    4. Hayalsiz yaşanmaz değil mi :)

      Sil
    5. Yaşanmaz tabii ki! Dreamella bana demiştin ya ömer için izliyorum diye bende sormuştum ikizler mi diye, görmedin sanırım merak ettim de terazi çıktı, senin ibre teraziye kayıyor bak, ikizlerden sonra :)

      Sil
    6. :D aa görmedim, Öer için izliyorum hakikaten ama bular kadar etkilenmemiştim aslında terazimiymiş. O da güzel, ufku genişletmek lazım hehe

      Sil
    7. Tabii canım, ufku genişletmek lazım gelir ;)

      Sil
    8. telefondan yazdım üstteki yazıyı, ne kadar hatalı olmuş öyle okunmuyor bile :(

      Sil
    9. Aman ne önemi var anlaşılıyor, ne yazılar gördük ki ;)

      Sil
    10. :D Telefonların şu otomatik tamamlama olayına sinir oluyorum yine de :) Onunla boğuşayım derken tuhaf tuhaf şeyler çıkıyor ortaya.

      Sil
  4. En sevdiğim aktörlerden ve 52 yaşında olduğunu öğrenci küçük bir şok yaşamadım değil :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hala taş değil mi :) Genleri bozuk adamın dedesi 102 yaşında ölmüş. ^_^

      Sil
  5. ünlüleri yakından takip etmem ama sonuna kadar okudum hayatını,
    evet anladım bende johnnycigillerdenmişim :))

    YanıtlaSil
  6. Yeminlen okudum Dreaaamm... Evet kabul ediyorum ben de hayranım ve o varsa kesinlikle izlerim ;))))

    Bir ikizler olarak (!) konuya devam etmem zor olmadı, başta bakmamışım ne kadar uzun olduğuna, in oku in oku.. baya yazmışsın gerçekten ahha :D
    Ama inan çoook ama çooooooooooooook güldüm çok alemsin :D
    İkizler erkeği zordur! Bırak o uyuz kadınlar düşünsün, uğraşsın aahahahah :D

    Seni uzaaktaaan sevmeeeeek...

    Bu arada Johhny'i ilk farkettiğim zamanlar (daah tam benimsememişim), başka rollerde görünce tanımıyordum :) Nasıl güzel bir kılık değiştirme ve roldür!!!!
    Şimdi tanımamam mümkün değil ama o zaman öyleymiş demek! Harika değiştiriyor ve rolü içiyor!

    Eeee ikizler olunca çok zor değil "her şey hakkında yorum yapan ve hiçbirinde ustalaşamayan ;)))" bakınız dağınık :D

    Çok güzel olmuş yazın cidden! eline sağlık! çok keyif aldım! Bilmediğim şeyleri öğrendim, gıcık olmadığım hatunlara gıcık oldum :D

    Harikasın...
    Allah daha güzellerini nasip etsin sana haha :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Johnnyciler bu tarafaaa :))
      İçinizdeki Johnny aşkını uyandırdım ne güzel hehe.

      ikizler erkekleri fena gerçekten bir de ben yay'ım yani :D çarpışma olur neredeyse ^_^ Ama nedense böyle bir çekimim var ikizlere karşı.

      Ayy zordur zordur da Johnny'nin zorluğuyla uğraşmak da başkadır ya :D Gerçi en güzel dönemlerini Vanessa yese de. Yine de gideri var hala :D

      Fazla uzun olduğundan okumaz sanıryordum ama teşekkürler. Beğendiğine çoook sevindim :) ee gidip bir Johnny filmi izleyelim o zaman The Rum Diary dışında :D

      Sil
    2. Dream ben de koç, o yüzden kafalarımız uyuştu galiba - koç, aslan, yay üçlüsü yakın ya- dağınık yükselenim de ikizler :)

      Sil
    3. yaa koç musun sen? benim en yakın arkadaşım da öyle, ciddi iyi anlaşırım ben koç'la :)) var bir hikmet. ohh ohh bir de ikizler yükselen :D ben aşık olmayayım sana sonra hehe
      Benim yükselen oğalak(hiç de sevmem bu burcu :p) yay'ın acayipliği oğalağın uyuzluğu hep toplanmış ben de :D

      Sil
    4. :) Alemsin Dream! Acaip insanlar zeki olur boş versene, uyuzluk kim de yok zaten :)

      Sil
    5. Öyle deyip rahatlayayım değil mi :D

      Sil
    6. Yay burcu "yaymak"tan gelir Dream hahaha :D Baş lafımdır ;)) Keyfine düşkün, rahat insanlardır çok severim!
      Ama ilişkide zor, delirtir beni ;)

      Ftm koç musun sen? Seni lider seniiii ;)))

      Evet uzundu ama çok keyifle ve hiç sıkılmadan okudum inan! Bir de baştan bakmadım ne kadar uzun olduğuna itiraf edeyim haha:D

      Sil
    7. Ftm herkesle bir ortak nokta bulmuşsun ;))) Ölümüne kankayız yani :D

      Sil
    8. :D Johnny olunca akıp gitti değil mi hehe. Ölümüne kankalar :D sevdim bunu! İlişkide zor yay evet ama neden? sor bir neden diye.
      Çünkü fazla sıkılmaya gelmiyor, sonra ters tepiveriyor. Yoksaa kuzudur kuzu :p (kendim bile inanmadım son söylediğime)

      Sil
    9. Bu arada "yaymak"ı unutmuşum. Nasıl doğru tespittir ya :) bak ben de kullanayım artık telif isteme ama :)

      Sil
    10. Evet koçum oradan Dreammella'yı tavladım, yükselenden seni Dağınık! Değme keyfime :)

      Sil
    11. En sevilesi blogger!! Tüm oylar sanaaa :D

      Sil
    12. omo omo, aaa ben mi, yuppi ole ;)

      Sil
    13. :) hehe evet herkesle en iyi anlaşan sensin değil mi :)

      Sil
    14. Ben de oy veririm fenomenim ;)) ikizler olunca 2 oy sayılır kaparız ordan haha :D
      Dream al sözümü verdim gitti, johhy'nin hatrına telif istemiorum bak hehe :D

      Sıkılmadan çok yay özgürlüğüne çok düşkün olduğundan ilişki daraltır ;) en iisi uzak mesafe aşkı;) yani johhy'le güzel bi ilişkiniz olur haha :D

      Not: az önce mailden nete geçip yorumları okudum, sonra ben de yanıt yazıp gönder bastım, ayrı bir sayfada tekrar giriş yap dedi yaptım, sonra sayfaya döndüğünde ayrı yere yazmış yorumu die kopyalayıp doğru yere yapıştırdım bu sefer hata verdi, geri geldim ama başka yayına girdi!!???
      Pes ettim mi? Hayır!!!
      Sinirlendim mi??
      Asla!!
      :)))
      Gecikme sebebim olarak görün ;) ölümüm tel yüzünden olcak :D

      Sil
    15. Bak yine bal yemiş gelmiş bak :D İşin kötüsü okuyunca gerçeğe bağlayıp saf saf sırıtıyorum ekranın karşısında. Bir ara unutmuştum ben bu adamı ya gene nereden hortladı bu takındım bilmem :)
      Bloggerda da sorun olabilir yüklemede sorun yaşıyorum ben de. Resim falan yüklerken çok yavaş. Sen pes etme yine de, sonra ben nereye bakıp sırıtırım saf saf :D

      Sil
  7. Ah Johnny Depp. Gelmiş geçmiş en yakışıklı erkek. Bayılıyorum, hayranım. Makasellerde başladı hayranlığım. Karayip Korsanları zaten beni benden alıyo. Ama Transcendence benim için farklı bi boyuttu ♡♡♡ yazın çok güzel olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katılıyorum en en en hatta :D Beğendiğine çok sevindim gönlümüz gözümüz açılsın istedim :)

      Sil
  8. benim de çok sevdiğim bir aktördür. yakışıklı olduğunu biliyordum ama hiç bu kadar fark etmemiştim. sayende fark ettim :D

    YanıtlaSil
  9. bende çok seviyorum bu johnny depp günün geçtikçe dahada karizma bir hal alan bir adam gerçekten :) taş gibi adam desem yeridir :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gittikçe çirkinleşmesini bekliyorum ama yok nafile... Bazı resimlerini görüyorum oh diyorum sonunda çirkinleşti saldı kendini aradan biraz zaman geçiyor bir bakıyorum gene olmuş zıpkın! Ne biçim adam anlamadım ben de, tabi buluyor 20-30'luk kızları gençlik aşılıyor kendine :D
      Beni seç, beni seç diye bağırıyorum buradan ama nerdeee

      Sil
  10. Ah kuşak farkı ah:)))))
    yahu ne buluyorsunuz gençler bu adamlarda:)))? Yahu Brad Pitt filan varken:)) Benim zamanımda Harrison Ford vardı, daha eskiden tam gençkızken Uzun, Sıcak Yaz dizisinin başrol oyuncusunu çok beğendirdim rahmetli olmuş diye duydum üzüldüm hey gidi günler hey :)))) Allah kavuştursun mu diyeyim ne diyeyim yok yok bundan hayır gelmez kimseye...:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. de sen de yine de :D
      Baksana şu kaş, şu göz, şu endam :)))) kimde var?
      Ben de Brad Pitt'i hiç sevmem ya nedense. Bana esmer olacak hadi esmer olamadı en kötü kumral, mavi gözlü hele sarışın erkeklere hiç ısınamadım ben nedense :) Tabi esmer deyince de çok koyu ten de sevmem.. aman ne çok kriterim varmış benim de :p ondan zaten bu haldeyim. Johnny bekle Cha Seung Won bekle Hyun Joong bekle yok kimse gelmiyor :D

      Sil
    2. :)))))))canım yaaa Allah gönlüne göre versin inşallah:)))hele hele benim annemin zamanında Clark Gable'lar, Richard Burton'lar vardı ki...offf offf...:)))ha bak korsan rolünde çok daha eskidir ama çok severim korsan filmleri çok çevirirdi aç google da bak Errol Flynn ay ne bayılırdı kadınlar....:)))yanında da İrlandalı yeşil gözlü, kızıl saçlı Mauren O'Hara olurdu ay ne yakışırlardı...ah be o zamanlarda doğsaymışım keşke:))

      Sil
    3. Sen böyle anlatınca beğenmek ne kelime aşık olası geliyor insanın :) tek tek baktım hepsine,, Errol taşmış hakikaten :) Ama ben yine de Johnny desem, ayıp etmiş olmam değil mi :)
      Adama karşı sempatim değil aşırı aşırı saplantım var ne yazık ki :D

      Sil
    4. AŞkolsun aşık olmuşsun sen:)))tabii ki de ayıp olmaz, benim saydıklarım ta 50'li yıllarda daha ben bile doğmamıştım:))))ama var ya o eski yıldızlar da başkaymış yani...Elizabeth Taylor'lar filan....A

      Sil
    5. Elizabeth Taylor'u ben de çok severim ya, çok zarif bir kadın gerçekten. Oldum demi ya gittim aşık oldum hem de evli adama tüüü

      Sil
  11. Aslında Johnny Depp , dizileri severek izlerim ama hayranı değilim.Ama halkında çok şey öğrenmiş oldum :) Güzel bir post olmuş.

    YanıtlaSil
  12. Ahhhhh herrrr kelimesini soluksuz okudum.... Ben de sıkı bir JD hayranıyım. Güzellik, karizma, stil, seksapel, serserilik, romantiklik...Her seyin birleşimi... Ve dünyanın en etkileyici ses tonu... Bütün olarak Hollywood'un en şahane erkeği. 70 yaşına da gelse Johnny aşkı bitmez... 30'lu yaşlarına hastayımmm...ve 40'lara... Amber'i bulsam bi kaşık suda boğabilirim. Bana da bari Vanessa olsaydı dedirtti. O çirkine bile razı oldum :)
    Görüşmek üzere...

    http://modaperestt.blogspot.com.tr/2015/12/victorias-secret-fashion-show-2015.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) hehe hoş geldim J.D manyakları kulübüne o zaman. Aynı düşünceleri paylaşıyoruz canım, kesinlikle adam şarap gibi ve bir anına hayranım. Ses tonu ciddi anlamda çok etkileyici (sanki çok lazımmış gibi) her şeye fazlasıyla sahip olan şanslı kullardan eee hayranı olmamak elde değil tabi ki :) Ben de gelirim tabi görüşmek üzere.

      Sil
  13. Aslında herkes içten içe Depp manyağı değil midir? Okurken çok eğlendim, samimi üslubun yer yer gülümsetti. Şarap gibi adam vallahi, ne denir başka :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Çok haklısın. Onu sevmeyen, beğenmeyen var mı ki gerçekten? Hatta inanmam :D

      Sil
  14. Aşığım bu adama💓💓💓💓

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tasarım : Merve Canbaz